FlowBootcamps_Salespages

We helpen je met de strategie én techniek zodat jij precies weet hoe jij jouw aanbod kunt presenteren.

FLOW
BOOTCAMPS
SALESPAGES
CREËER IN 6 STAPPEN JOUW BESTE SALESPAGE
VOOR EEN MOEITELOZE VERKOOP
AAN DE LEUKSTE KLANTEN

FLOW
BOOTCAMPS
SALESPAGES
CREËER IN 6 STAPPEN JOUW BESTE SALESPAGE
VOOR EEN MOEITELOZE VERKOOP
AAN DE LEUKSTE KLANTEN

FlowBootcamps_Salespages

We helpen met de strategie én techniek zodat jij precies weet hoe jij jouw aanbod kunt presenteren.

HERKEN JE DIT? JE HEBT EEN DIENST OF (ONLINE) PROGRAMMA ONTWIKKELD WAAR JE VEEL MENSEN MEE KAN HELPEN

Maar op het moment dat je jouw aanbod wil omschrijven op een salespage loop je direct vast…

 • Bulletpoint

  Je zit uren naar een leeg scherm te staren en hebt geen idee waar je moet beginnen…

 • Bulletpoint

  Je struikelt over ieder woord en de backspace is de meestgebruikte toets op jouw toetsenbord…

 • Bulletpoint

  Je hoofd neemt het over en roept dat verkopen gewoon niets voor jou is.

 • Bulletpoint

  En dan ook nog al die techniek? Pfff, wat een gedoe dat online verkopen...

Je bent hier echt niet alleen in! We hoorden dit zó vaak van onze klanten, dat we besloten er een korte training voor te maken. Een training waarin we je met je delen wat het geheim is van een verkooppagina die ervoor zorgt dat de leukste klanten van je kopen!

VF_Icon__-!

HET GEHEIM VAN EEN GOEDE SALESPAGE? DIE CREËER JE NIET IN 1 KEER. DIE BOUW JE STAP VOOR STAP OP!

En wij gaan je hierbij helpen! In deze praktische training nemen wij je mee door alle stappen. We vertellen je welke onderdelen er absoluut niet mogen ontbreken. Wat de beste volgorde is. Wat je wel schrijft en wat juist niet. En nog veel meer... Zo ontstaat er tijdens de Bootcamp stap voor stap een salespage die, als hij eenmaal af is, altijd voor je blijft werken! Een verkooppagina die jouw klanten precies vertelt wat ze moeten weten om de laatste twijfels weg te nemen en volmondig JA te zeggen tegen jouw aanbod! 

FEMKE HERTOG | Creative Business, Concept en Sales Coach
LAURA & INGRID - VIRTUALFLOW | Techniek voor Online Ondernemers

Samen hebben wij ruim 10 jaar ervaring in online ondernemen en we mochten al meer dan 1000 vrouwen helpen met het uitwerken van hun ideeën en missies naar commerciële (online)concepten, websites, academies, funnels en andere digitale uitwerkingen.
En of zij nu één van onze online programma's volgden of technische hulp inriepen; ze hadden allemaal dezelfde vraag.
"Hoe dan?"

Wij zien het zo vaak gebeuren. Veel onderneemsters zijn ervan overtuigd dat ze niet zelf hun verkooppagina kunnen schrijven. Ze weten niet wát ze moeten schrijven of hoe ze het moeten schrijven. Dus blijven ze het uitstellen of willen dit al snel uitbesteden aan een copywriter. Zonde! Want klanten haken aan op jouw energie, ze willen van JOU weten wat jij voor ze kunt doen. Er is dus niemand die ze dat beter kan vertellen dan jijzelf! Met deze training heb je een stappenplan dat je altijd en voor iedere salespage opnieuw in kunt zetten.

Net als bij onze andere Bootcamps combineren we ook nu strategie én techniek en krijg je concreet stappenplan. We vertellen je precies wat er technisch nodig is om jouw klanten ook écht online af te laten rekenen! Ook geven we je per onderdeel voorbeelden en een kant en klaar design zodat je je ook hierover geen zorgen hoeft te maken.

Of je nu salespages voor jezelf wilt ontwikkelen of dit voor jouw klanten doet, deze korte online training geeft jou de succesroute, templates, checklists, how to video’s en meer zodat uitstelgedrag en twijfels zullen verdwijnen!

Femke_Laura_Ingrid

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER ONZE EERSTE BOOTCAMP:

In juli 2020 deden meer dan 130 deelneemsters mee aan onze eerste Bootcamp over Weggevers. Hier lees je een aantal reacties.

Reviews_Flow_Bootcamp

DIT GAAN WE DOEN:

Ook tijdens deze tweede FLOW BOOTCAMP komen Techniek en Strategie samen en krijg jij:

 • Hands-on afgestemde hulp bij het ontwikkelen van jouw SALESPAGE + eindelijk de techniek van het hele online verkoopproces goed geregeld!
 • TEMPLATES & CHECKLISTS voor alle onderdelen. Zodat je precies weet welke onderdelen niet op jouw salespage mogen ontbreken en je ook niet hoeft na te denken over het design!
 • Drie ERVAREN SPARRINGPARTNERS die jou richting en focus geven bij iedere stap in dit proces zodat je het nu ook echt gaat doen.

Jij maakt zelf de vertaling. Jouw woorden, jouw visie, jouw branding en jouw tone of voice in alles doorgevoerd.

€297,-

EXCLUSIEF BTW

NU MET EXTRA BONUS Video's over het installeren van een chatfunctie én een bonus Masterclass + 2 extra Coachcalls over hoe jij een mooi aanbod samenstelt dat je tijdens het BlackFriday weekend kunt presenteren.

bonussen

Factuurgegevens

Jouw bestelling

Product Subtotaal
Flow Bootcamps - Salespages  × 1 297,00
Subtotaal 297,00
BTW 62,37
Totaal 359,37
 • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in ons privacybeleid.

FAQ

Icon__

Ik heb nu geen tijd, moet ik dan wel instappen?

"Ja zeker! De video's en alle templates en checklists blijven altijd voor jou beschikbaar. Met deze training heb je een stappenplan dat je altijd en voor iedere nieuwe salespage opnieuw in kunt zetten. Volgend jaar gaat de prijs flink omhoog. Dus ook als je nu niet direct kunt starten of niet overal bij kunt zijn is dit wel hét moment om in te stappen."

 

Icon__

Hoeveel tijd moet ik reserveren voor de Bootcamp?

"Tijdens deze Bootcamp nemen we in 5 Masterclasses, verdeeld over 2 weken, de onderdelen met je door die niet op jouw salespage mogen ontbreken en hoe je deze opbouwt. We raden je aan jouw salespage zo ook op te bouwen. Dus steeds 1 onderdeel per keer waar je op focust. Houd voor de content rekening met 30-60 minuten per Masterclass. Hoeveel tijd je nodig hebt voor de uitwerking is per persoon verschillend.

Icon__

Waarom heb ik een salespage nodig?

"Als je online onderneemt is het belangrijk dat er altijd een pagina is waar mensen meer kunnen lezen over jou en jouw aanbod. Een pagina die 24/7 voor jou verkoopt nadat je hem online hebt gezet. En waar je mensen vanuit alle andere online content die je schrijft met een link naar kunt verwijzen. Iedere succesvolle online ondernemer heeft een (of meer) salespages die hun klanten precies vertelt wat ze moeten weten. Samen met ons creëer (of upgrade) jij, tijdens deze bootcamp, ook zo'n pagina voor jouw aanbod!

Icon__

Wat heb ik allemaal nodig om te kunnen starten?

"Je hebt een website nodig om mee te kunnen doen aan de Bootcamp waar je jouw salespage op kunt bouwen. Het is niet nodig om ook echt al een mogelijkheid te hebben om mensen af te laten rekenen in een shop. Je kunt ook een salespage maken waarna je bijvoorbeeld verwijst naar een knop om een kennismakingsgesprek in te plannen! Maar we leggen wel uit hoe je zo'n systeem toevoegt! Zie ook; Helpen jullie ook bij het inrichten van een betaalsysteem?"

 

Icon__

Leggen jullie ook uit hoe je een betaalsysteem kunt inrichten?

"Ja! Het is tegenwoordig helemaal niet zo ingewikkeld om een 'shop' aan jouw (WordPress) website toe te voegen zodat jouw klanten ook gelijk online bij je kunnen afrekenen! En in deze tijd wel echt onmisbaar voor iedere (online) ondernemer. Wij leggen je precies uit wat je hiervoor nodig hebt, hoe je de eerste instellingen doet en hoe je hem er ook nog mooi uit laat zien! Na deze Bootcamp heb je dus ook gelijk een ingericht betaalsysteem mocht je dat nog niet hebben."

 

Icon__

Ik ben VA en wil dit graag leren voor klanten, kan dat ook?

"Ja natuurlijk kan dat ook! Er is ontzettend veel vraag naar VA's die hun klanten hierbij kunnen begeleiden, dus heel slim om je hier in te verdiepen. Daarnaast heb je als VA altijd dubbel plezier van dit soort trainingen, want je kunt ook direct jouw eigen aanbodpagina upgraden en herschrijven met deze structuur. En daarna heb je een stappenplan, dat je keer op keer kunt blijven gebruiken. Voor jezelf én voor jouw klanten!"

 

Wij geloven niet in gouden bergen en "zo word je snel rijk" methodes, neem dit wonder drankje... en meer van dat. Wij geloven in afgestemd werk, integriteit, verbinding en goed klantcontact. En dat is precies waar al onze programma's voor bedoeld zijn zodat jij dat ook kan doen voor jouw klanten. Het mag duidelijk zijn dat er geen garanties zijn dat jij dezelfde resultaten zal behalen als wij deden en doen. Dit is afhankelijk van je branche, jouw capaciteiten, waar je staat in jouw business en niet te vergeten jouw intentie om het beste uit jezelf en je business te halen. Wij zijn hier om jou de beste tools, formules en strategieën te geven om jou daar te brengen waar jij naartoe wil maar uiteindelijk zijn dit alleen maar handvatten. JIJ moet ze gaan gebruiken en vertalen naar jouw business om de resultaten te behalen. Want wat heb je aan mooie hardloopschoenen als je van plan bent om op de bank te blijven hangen? Wees je bewust dat niets op deze pagina of welke van onze websites en e-mails dan ook resultaten beloven of garanderen. Just do the work & follow your flow!

© BusinessFlow.Online | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...